5 Tips: Een heel jaar door mooi gladde benen.

Met deze 5 simpele stappen een heel jaar lang prachtig mooi gladde benen.

1. Scrubben:

Bij voorkeur 2 ( max. 3 ) keer per week je benen scrubben. Dit verwijdert de dode huidcellen. Hierdoor krijg je een lekker zachte huid waardoor de haartjes voortaan gemakkelijk naar buiten kunnen komen. Daarnaast kun je nu nog dichter op de huid scheren en zo een heerlijk glad resultaat creëren.

Scheertips

2. Scheer onder stromend water.

Scheren in bad geeft zachtere haartjes, maar ook een lichte zwelling van je huid. Hierdoor komen je haren verder onder de huid te staan. Is de zwelling door het afkoelen weer weg, blijft er een stoppeltje over :(

Onder de douche is deze zwelling een stuk minder, waardoor je dichter op de huid kunt scheren. Het resultaat: een korter geschoren haar.

3. Scheercrème boven scheerschuim of gel.

Scheercrème heeft een dikkere structuur, en daardoor bevat het minder lucht in de beschermlaag tussen je mesje en de huid. Je benen zijn hierdoor beter beschermd.

Kies wel een scheercrème die bij jouw huidtype past, net als wanneer je een dag of nachtcrème zou kopen. Een goede scheercrème maakt de haren zacht, zal de huid hydrateren, kalmeren en helpen herstellen van de schrik van het scheermes.

4. Gebruik voldoende, maar nooit te veel of te weinig scheercrème.

Te veel geeft een te dikke laag waardoor je mes niet goed bij de haartjes kan komen. Te weinig scheercrème geeft een te dunne laag waardoor de kans op irritatie van je mesje toeneemt.

5. Gebruik een schoon en scherp scheermes.

Een duur of goedkoop mes, met een blok, aloë strip of helemaal niets. Schoon en scherp is het allerbelangrijkste.

Een wegwerpmesje moet je dus ook weggooien na gebruik. Het is er niet op gemaakt meer dan eens goed te scheren.

Doordat het bot is geworden gaat het aan je haartjes trekken met alle gevolgen van dien. Wanneer de mesjes in de scheerkop te dicht op elkaar zitten, spoel je de geschoren haartjes, dode huidcellen en scheercrème niet goed uit.

Het gevolg: een ontstoken haarschacht.

Door deze 5 basis tips in je scheerritueel op te nemen vergroot je de kans dat ook jouw benen er na iedere scheerbeurt mooi en glad uitzien.

Toch ook na het scheren behoefte aan extra verzorging? Denk eens aan een YIONN product. Bij YIONN hebben we een breed assortiment natuurlijke producten die je helpen ingegroeide haartjes, jeuk en rode bultjes bestrijden.

Wel of niet Scheren is een keuze, scheerirritatie nu gelukkig ook!

Voor elke stap in je scheerroutine heeft YIONN het perfecte product ontwikkeld!

Je bent het zat. Steeds maar weer die rode bultjes, ingegroeide haartjes en jeuk na het ontharen van je bikinilijn, oksels en benen.

Je voelt je gefrustreerd en alles behalve sexy. Zo zou geen enkele vrouw zich moeten voelen. Jij dus ook niet.
Allereerst wil ik je gerust stellen. Met jouw huid is helemaal niks mis.

Die doet eigenlijk gewoon wat die zou moeten doen. Die reageert op de stress van het ontharen wat zorgt voor allerlei ongewenste bijwerkingen, zoals jeuk en rode bultjes.

Niet het resultaat wat wij vrouwen willen, dus moeten we onze huid en de natuur een handje helpen.
En dat is precies wat de YIONN producten doen!

4.629+ Uitstekende Trustpilot reviews

(Trustscore 4.6 uit 5)

Binnen 3 weken van jouw scheerirritatie verlost: of je geld terug

Dat is mijn belofte aan jou!