Mijn naam is Wendy Kers: ik ben de eigenaresse van YIONN.

Het lijkt zo’n onbeduidend klein ongemak: rode bultjes, jeuk en ingegroeide haartjes na het scheren.

Maar voor diegene die er last van hebben heeft het een grote impact op hun dagelijks leven.

Al zo lang ik me kan herinneren is ontharen altijd een probleem geweest voor me, in welke vorm dan ook. En dan niet het ontharen zelf, maar het ongemak de dagen erna. Rode bultjes, kleine ( soms grotere ) puistjes, ingegroeide haartjes en gekmakende jeuk.

Nagenoeg na elke scheerbeurt had ik er last van. Maar het gekke was: ik paste er m’n leven, kleding en dagindeling eigenlijk gewoon op aan.

Natuurlijk heb ik op jongere leeftijd wel een een aantal keer de zoektocht naar een oplossing ondernomen, maar heel eerlijk: niets hielp echt langdurig tegen deze ontsierende gevolgen van ontharen.

Op je 36 raak je alles kwijt wat tot dan toe vertrouwd was en start je leven opnieuw.

Je gaat weer daten, en er komt een andere man in je leven. Het gaf me een enorm geweldig gevoel de liefde weer opnieuw te vinden, maar bracht opnieuw die onzekerheid over mezelf met zich mee.

Ik nam het heft in eigen handen en heb me een jaar lang in de wereld van ontharen gestort.

En ruim 2 jaar later stond ik aan de vooravond van een lijn bijzonder mooie producten waar ik enorm trots op ben.

Een lijn verzorgingsproducten gebaseerd op de bewezen helende krachten van natuurlijke ingrediënten zoals rozenwater, kamferolie, moerbei, zaad van de zonnebloem, amandel olie en kamille.

Maar bovenal met de overtuiging dat elke vrouw zich altijd Mooi Zeker Jezelf mag voelen.

Want YIONN is niet enkel een lotion of crème in een tube of flesje.
Door gebruik van de YIONN producten heb ik mijn zelfvertrouwen terug gekregen.

Iets wat ik elke vrouw gun.

En daarom hanteren we bij YIONN een unieke 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Lang Houdbare Producten.

We produceren in kleine hoeveelheden. Hierdoor kunnen we de versheid en kwaliteit van onze producten garanderen, en zijn we altijd up to date met de laatste ontwikkelingen.

Vrij van overbodige toevoegingen.

Alle YIONN producten zijn vrij van harde sulfaten, parabenen en onnodige extra toevoegingen zoals kunstmatige parfum. Hierdoor is de kans op vervelende huidreacties minimaal.

En Verder:

-Op werkdagen voor 21:00 uur besteld: dezelfde dag verzonden.

-Verzending naar huisadres of PostNL Afhaalpunt.

-Goed en ruim bereikbare Nederlandse klantenservice.

De YIONN Producten Zitten Vol Natuurlijke Ingrediënten:

Kamferolie

Deze zijdezachte olie wordt gewonnen uit het hout van de kamferboom. In kleine doses staat deze kamferolie al sinds de 17e eeuw bekend om zijn kalmerende eigenschappen.

Bittere Amandelolie

De minder bekende, maar voor zijn werking gekozen, bittere amandelolie heeft een diep verzachtende en intens voedende werking op de huid. Daarnaast is het verdovend, hydraterend en antibacterieel voor de huid.

Moerbei

Ylonn Róa bevat fruitextract van de Moerbei vrucht. Moerbei reduceert op natuurlijke wijze de aanmaak van pigmentvlekjes.
Dit zonder de huid te bleken.

Kamille

Kamille is ontstekingswerend, ontsmettend, en jeukstillend. Daarnaast bevordert het de epitheelvorming: een belangrijke stap is in het maken van een nieuwe huidlaag over een wond.

Akkermunt

Akkermunt heeft een hoog menthol gehalte. Menthol heeft een natuurlijk verkoelende werking en wordt al sinds mensenheugenis in het oude China gebruikt voor de behandeling van meerdere huidaandoeningen.

Zonnebloemolie

Zonnebloemen komen van oorsprong uit Noord- en Zuid-Amerika. De olie van de zonnebloem werd daar al eeuwen geleden door indianen gebruikt bij de behandeling van diverse vormen van huiduitslag.

Organische Aloë boter

Organische Aloë boter maakt de huid zacht en helpt met de opname van andere ingrediënten in je huid. Daarnaast werkt het ontstekingsremmend en hydraterend.

We Zitten Gewoon in Nederland!

Niet ergens ver over de grens, maar gewoon in Nederland. In Etten-Leur wonen en werken wij.

Onder de rook van Breda ligt Etten-Leur. Een gemeente in West-Brabant waar ik in de buurt ben opgegroeid, en altijd heb gewoond en gewerkt.

Met mijn collega’s op klantenservice is YIONN ruim en goed bereikbaar, en helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze welk YIONN product voor jou geschikt is, en staan we je meer dan graag te woord!