Home » Blog » Waarom scrubben MAG, maar eigenlijk ook MOET.

Waarom scrubben MAG, maar eigenlijk ook MOET.

Dagelijks verlies je duizenden huidcellen.

DIT IS DE NATUUR. ONS LICHAAM IS ZO GEBOUWD, EN HET GEBEURT GEWOON. JE KUNT ER NIETS TEGEN DOEN.

Het zorgt ervoor dat je huid zich in 1 maand in zijn geheel vernieuwd. Hoe ouder je wordt, hoe trager dit proces gaat. Dode huidcellen blijven langer aan de opperhuid hangen. Je zichtbare huid wordt hierdoor dikker en dof.

Een goed voorbeeld van een merkbaar dikke opperhuid zijn je ellebogen. Als je je regelmatig onthaart brengt deze dikkere opperhuid een extra risico met zich mee. De dode huidcellen verstoppen namelijk je haarschachten, wat de kans op ingegroeide haartjes behoorlijk vergroot.

Door 1, en maximaal 2 x per week, je huid lekker te scrubben verwijder je deze dode huidcellen.

De haarschachten blijven beter open, waardoor je haartjes makkelijker naar buiten kunnen groeien. Buiten dit voordeel is de mooie glanzende zachte huid die er onder vandaan komt natuurlijk ook mooi meegenomen.

Er zijn 2 manieren om dode huidcellen te verwijderen: mechanisch en enzymatisch.

De mechanische scrub is de meest bekende. Een crème met fijne of grove korreltjes draai je over de huid, en hiermee “schuur” je als het ware de dode huidcellen weg. Als met een schuursponsje door een aangebrande pan gaan. Zo voelt het vaak ook. Hoe grover de korrel, hoe harder je schuurt.

Deze vorm van scrubben is prima voor de normale tot gemengde huid. Maar pas op met je gevoelige en tere lichaamsdelen zoals bikinilijn en gezicht!

Heb je een gevoelige huid?

Kies dan een fijnere korrel, of ga voor een enzymatische peeling. Een enzymatische scrub wordt ook wel “peeling” genoemd. Deze vorm van scrubben werkt met ( bij voorkeur ) biologische enzymen.

Dit enzym dringt dieper door in je huidlagen, en weekt in de diepere lagen van je huid de dode huidcellen los. De aangebrande pan zet je een nachtje in de week zeg maar.

Wel of niet Scheren is een keuze, scheerirritatie nu gelukkig ook!

Voor elke stap in je scheerroutine heeft YIONN het perfecte product ontwikkeld!

Je bent het zat. Steeds maar weer die rode bultjes, ingegroeide haartjes en jeuk na het ontharen van je bikinilijn, oksels en benen.

Je voelt je gefrustreerd en alles behalve sexy. Zo zou geen enkele vrouw zich moeten voelen. Jij dus ook niet.
Allereerst wil ik je gerust stellen. Met jouw huid is helemaal niks mis.

Die doet eigenlijk gewoon wat die zou moeten doen. Die reageert op de stress van het ontharen wat zorgt voor allerlei ongewenste bijwerkingen, zoals jeuk en rode bultjes.

Niet het resultaat wat wij vrouwen willen, dus moeten we onze huid en de natuur een handje helpen.
En dat is precies wat de YIONN producten doen!

4.629+ Uitstekende Trustpilot reviews

(Trustscore 4.6 uit 5)

Binnen 3 weken van jouw scheerirritatie verlost: of je geld terug

Dat is mijn belofte aan jou!