Het geheim van een Single Blade scheermes

e hebt ze vast wel eens gezien, die rechthoekige metalen scheermesjes. Bij je (groot)vader in de badkamer of in een spannende gevangenisfilm waar ze stiekem naar binnen worden gesmokkeld door een stelletje lugubere (maar creatieve) boeven.

Maar wist je dat scheren met een single blade scheermes nog steeds gebeurt? En dat het zelfs helemaal hot is? “Ja, voor mannen” horen we je denken.

Maar listen up ladies: niks is minder waar.

Het single blade scheermes is ook absoluut een must-have voor vrouwen.

Het is niet raar als je nog nooit een single blade, ook wel veiligheidsscheermes, in je handen hebt gehad.

We zijn zo gewend aan die schattige roze en lila mesjes, dat zo’n zwaar, stalen ding best een beetje intimiderend overkomt.

En voor een gevoelige huid kan het helemaal niet goed zijn, toch?

Nou, verrassing: een single blade scheermes zorgt voor minder scheerirritatie!

Waarom je moet willen scheren met een single blade scheermes

We kennen ze maar al te goed, de stereotype scheermesjes speciaal voor vrouwen. Aan vernieuwingen lijkt geen einde aan te komen (en aan de advertenties ook al niet.)

We worden bedolven onder nieuwe features zoals glitters, felle kleurtjes, een nog betere gelrand en mesjes, heel veel mesjes (het zijn er inmiddels 5?!).

Hoe meer, hoe beter willen ze ons laten geloven. Maar vandaag verbreken we die illusie graag.

Minder kans op jeuk en rode bultjes

Meer mesjes helpen inderdaad om extra glad te scheren, maar je betaalt er helaas ook een prijs voor. Bij een scheermes met meerdere mesjes tilt het eerste mesje het haartje namelijk als het ware op, zodat het volgende deze nog strakker kan afscheren.

Een glad resultaat heb je dus zeker. Maar dit betekent ook dat je met vier of vijf scherpe messen, de een na de ander, over hetzelfde stukje huid schraapt. Dit beschadigt je huid en vergroot de kans op jeuk en rode bultjes.

Een single blade mes daarentegen snijdt het haartje in één keer recht en schoon af. Het is even oefenen, maar het went snel en in een mum van tijd kun je irritatie-vrij scheren!

Geen verstoppingsgevaar

Less is dus echt more. Ook als we het hebben over scheermesjes. Want hoe meer mesjes, hoe meer vuil en haartjes er vast komen te zitten. Simpelweg spoelen met water is meestal niet genoeg om dit allemaal te verwijderen (en nee, hard met je scheerapparaat tegen de douchewand kloppen ook niet.)

En heb je ooit al eens geprobeerd alle troep er met je vingers uit te peuteren? Dan is de kans groot dat je het er met een bebloede hand vanaf gebracht hebt.

Het mes van een single blade scheermes kun je echter helemaal losmaken en is dus perfect en gemakkelijk schoon te krijgen. En van dat typische gelrandje dat op de badrand blijft plakken heb je ook geen last meer.

Beter voor het milieu

Je moet je eens voorstellen. De meeste vrouwen beginnen met scheren in hun vroege tienerjaren. Tegen de tijd dat ze de dertig naderen hebben ze dus al tientallen, of zelfs honderden (wegwerp)mesjes versleten. Om over de plastic verpakkingen nog maar te zwijgen.

Wist je dat er elk jaar wereldwijd meer dan twee biljoen plastic scheermesjes worden weggegooid?

De scheermesjes van een single blade scheermes zijn echter losse metalen mesjes. En elk mesje wordt opgeborgen in een stalen systeem dat de rest van je leven meegaat. Het is dus niet alleen duurzamer en beter voor het milieu, maar ook goedkoper!

Nog een extra voordeel is dat zowel de losse messen als de systemen in plasticvrije verpakkingen komen.

Een gevoel van luxe

Ben je al overtuigd? Of vind je zo’n stalen apparaat toch nog steeds een beetje intimiderend? Dan kunnen we je verzekeren: zo’n stevig, zilver (of goud), glimmend mes voelt net enorm luxueus aan.

De hendel heeft een goede grip, waardoor het makkelijk vast te houden is en dankzij de zwaarte hoef je haast geen druk uit te oefenen. En zo’n single blade scheermes ziet er toch ook gewoonweg veel stoerder uit?

(Die knalroze scheermesjes beginnen in vergelijking ineens een heel hoog Hello Kitty gehalte te hebben, niet?)

Een single blade scheermes speciaal voor vrouwen

Minder scheerirritatie, een schoon mes, vriendelijker voor het milieu en een stoer, luxueus uiterlijk. Genoeg redenen om over te stappen op een single blade scheermes.

YIONN heeft een single blade scheermes voor vrouwen in twee uitvoeringen: chroom en roze goud. Ga voor de versie die het beste bij je past. Met het YIONN scheermes kun je jouw bikinilijn, benen en oksels scheren.

Dankzij het gewicht van het mes hoef je zelf geen kracht te gebruiken, maar laat je het mes soepel zijn werk doen. Je haartjes worden mooi recht afgesneden en je huid wordt minimaal belast.

Wedden dat het single blade scheermes binnenkort your new best friend in de badkamer is?

PS.: Wist je dat je met één scheerblad 10 tot 15 scheerbeurten mee gaat? Dat betekent dat je met één verpakking scheerbladen maar liefst 4 maanden dagelijks kunt scheren. Bij aankoop van een YIONN scheermes voor vrouwen ontvang je bovendien de eerste 10 scheerbladen helemaal gratis. Bekijk het single blade scheermes hier.

Wel of niet Scheren is een keuze, scheerirritatie nu gelukkig ook!

Voor elke stap in je scheerroutine heeft YIONN het perfecte product ontwikkeld!

Je bent het zat. Steeds maar weer die rode bultjes, ingegroeide haartjes en jeuk na het ontharen van je bikinilijn, oksels en benen.

Je voelt je gefrustreerd en alles behalve sexy. Zo zou geen enkele vrouw zich moeten voelen. Jij dus ook niet.
Allereerst wil ik je gerust stellen. Met jouw huid is helemaal niks mis.

Die doet eigenlijk gewoon wat die zou moeten doen. Die reageert op de stress van het ontharen wat zorgt voor allerlei ongewenste bijwerkingen, zoals jeuk en rode bultjes.

Niet het resultaat wat wij vrouwen willen, dus moeten we onze huid en de natuur een handje helpen.
En dat is precies wat de YIONN producten doen!

4.629+ Uitstekende Trustpilot reviews

(Trustscore 4.6 uit 5)

Binnen 3 weken van jouw scheerirritatie verlost: of je geld terug

Dat is mijn belofte aan jou!