YIONN Pink Deals

Vrouwen betalen meer voor exact hetzelfde product, maar dan in een andere kleur (Pink Tax). Belachelijk! Daarom heeft YIONN de Pink Deals: extra veel voordeel voor vrouwen!

VANDAAG:
Gold Set
met €25,- KORTING!

€94,95 i.p.v. €119,95

(Korting is zichtbaar als “waardebon” onderin winkelmandje)

Met de Gold Set haal jij de totaaloplossing in huis voor het voorkomen en verhelpen van irritaties na ontharen: rode bultjes, jeuk en ingegroeide haartjes.

Deze set bevat de 5 stappen uit de bewezen YIONN routine: Reinigen, beschermen, ontharen, kalmeren en voorkomen.

Samen zorgen zij voor de beste verzorging van jouw huid vóór, tijdens én na ontharen.

Stap 1:
De Kjarr natuurlijke scrub & peel reinigt de huid diep, verwijdert hardnekkig ingegroeide haartjes en laat een doffe huid weer glanzen. De romige structuur heeft een basis van sheaboter en is verrijkt met een mix van biologische ingrediënten zoals zonnebloemextract en abrikozenpitolie.

Stap 2:
De zeepvrije Cream Shave beschermt je huid tijdens het scheren, en zorgt voor de perfecte beschermlaag tussen jouw huid en je scheermes. Verrijkt met Jojoba olie, ginkgo en kamille, maar zonder zeep en parfum.

Stap 3:
Goed gereedschap is ab-so-luut het halve werk in de strijd tegen rode bultjes, ingegroeide haartjes en scheerirritatie. Het YIONN single-blade scheermes is speciaal ontwikkeld voor vrouwen, en dat zie je terug in het ontwerp en haar functionaliteit: het extra lange handvat zorgt voor moeiteloos scheren: zelfs tot helemaal onderaan je lange benen.

Stap 4: 
Náinn is een verzorgende aftershave balsem die na het ontharen je huid kalmeert en roodheid en een branderig gevoel vermindert. De zachte formule is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die hun geïrriteerde huid na het ontharen direct willen kalmeren en de huidweerstand willen versterken, en is verrijkt met een mix van natuurlijke ingrediënten. Vitamine E versterkt de huidweerstand en muntolie brengt de huid tot rust en werkt ontstekingsremmendKamille vermindert roodheid en een branderig gevoel. Ook bevat de balsem aloë vera wat de genezing van kleine wondjes bevordert en de huid kalmeert en verkoelt.

Stap 5:
Raka is een krachtige behandellotion op basis van rozenwater. Het voorkomt en behandelt rode bultjes, ingegroeide haartjes en jeuk. Dankzij de toevoeging van kamferolie en wilgenbast extract zorgt de lotion dat de huid vrij blijft van dode huidcellen, en hiermee de vorming van rode bultjes en ingegroeide haartjes voorkomen wordt.

Elk YIONN product uit de Gold Set levert een eigen unieke bijdragen aan een gezonde, weerbare en stralende huid na ontharen: een onverslaanbare combinatie die jouw scheerroutine in 1 voordelige Set compleet maakt.

Toepassing

Reinig je huid 1-3 keer per week met de Kjarr scrub & peel.
Bescherm je huid tijdens het scheren met de scheercréme en scheer met het Single Blade scheermes.
Kalmeer je huid na het scheren met de Náinn aftershave balsem.
Voorkom rode bultjes, jeuk en ingegroeide haartjes door dagelijks de Raka behandellotion* aan te brengen.
Na 3 weken kun je het gebruik naar behoefte afbouwen.
* Bevat een geringe hoeveelheid aspirine. Wordt afgeraden bij zwangerschap, borstvoeding of allergie.

Pinktax?

Je hebt er wellicht nooit bij stilgestaan, maar het is echt waar. Vrouwen betalen meer voor hetzelfde product (in een andere verpakking of kleur). Denk maar eens aan de scheermesjes die je koopt bij de drogist. Voor exact hetzelfde mesje met een roze in plaats van donkerblauwe kleur betaal je meer. JA ECHT!!

Absoluut belachelijk natuurlijk! Daarom geeft YIONN met haar pink deals extra veel voordeel weg.