Verzenden

Hoeveel bedragen de verzendkosten en hoe lang is de levertijd?

Bestellingen met een waarde boven de € 50,- ( na aftrek van kortingen ) worden gratis bezorgd. Voor alle andere bestellingen bedragen de verzendkosten € 4,95.

Bestellingen die op een werkdag voor 20:00 worden geplaatst en betaald, kunnen in Nederland de volgende dag, en in België binnen 2 werkdagen worden geleverd.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Alle YIONN bestellingen worden verstuurd met een Track&Trace nummer. Met de Track&Trace-link in de e-mail kun je de status van je bestelling volgen.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling als ik in het weekend bestel?

Bestellingen die je op een zaterdag of zondag plaatst en betaalt, worden op dinsdag geleverd.

Waar blijft mijn bestelling?

  • In de e-mail met de verzendbevestiging vind je een Track&Trace-nummer. Met de Track&Trace-link in de e-mail kun je de status van je bestelling volgen.
  • Voor verzending binnen Nederland geldt dat als de betaling van je bestelling op werkdagen voor 22:00 gelukt is, je het pakketje de volgende dag ontvangt.
  • Voor verzending naar België geldt dat je je bestelling binnen 2 werkdagen ontvangt, als de betaling van je bestelling op werkdagen voor 22:00 bevestigd is.
  • Mocht je pakketje onverhoopt niet aankomen binnen de reguliere levertijd, neem dan tijdig contact met ons op. We kunnen alleen binnen 2 weken na de oorspronkelijke afleverdatum nog een onderzoek starten bij de postdienst.

Wat moet ik nog meer weten over de verzending van mijn bestelling?

  • We sturen een bevestiging per e-mail, zodra je betaling ontvangen is. Je ontvangt een nieuwe bevestiging zodra je bestelling naar het opgegeven adres is verzonden (check ook altijd je spam als je geen mail hebt ontvangen).
  • De kosten van verzending zijn in euro’s en staan apart op de factuur vermeld.
  • We kunnen levertijden niet garanderen; deze zijn indicatief en alleen ter informatie.
  • Wij bieden op dit moment geen express bezorging aan.
  • Mocht je pakketje onverhoopt niet aankomen binnen de reguliere levertijd, neem dan tijdig contact met ons op. We kunnen alleen binnen 2 weken na de oorspronkelijke afleverdatum nog een onderzoek starten bij de postdienst. Na deze 2 weken kunnen wij geen compensatie geven of je verder helpen.