Verander je scheerroutine & stop scheerirritatie!

Wat is er mis met mijn huidige scheermes?

Een scheersysteem met wel 5 mesjes in de kop en je kunt ermee scheren zonder zelfs scheercrème te gebruiken!?

Multiblade scheerkoppen van systemen zoals Gilette Venus, Wilkinson Intuition of Lady Protector tillen het haartje eerst op en scheren het daarna tot onder het huidoppervlak af. Direct een glad resultaat: dat is een feit.

Helaas heeft het ook een keerzijde. De haar kan bij het terug groeien de haarschacht irriteren of in je huid boren, en dit is 1 van de oorzaken van jeuk, rode bultjes en ingegroeide haartjes.

Daarnaast schrapen meer (soms wel 5!!) mesjes veel vaker over de huid. Hierdoor wordt de huid onnodig beschadigd en wordt deze geïrriteerd achtergelaten.

Door het optillen van de haar komt deze op spanning te staan. Soms is een aanraking met het tweede mesje al genoeg om het haartje te laten scheuren i.p.v. schoon af te snijden.

Onder de microscoop is het verschil goed te zien. Links een haar die is afgeschoren met een Single Blade scheermes, en rechts een haar afgeschoren met een multiblade mes.

Links een mooie recht afgesneden haar, rechts een gescheurde haar.

Wanneer je de foto ziet begrijp je direct dat zo’n gescheurde haar door alle scherpe oneffenheden nog meer kans op irritatie (jeuk) in de haarschacht geeft.

Het goede nieuws is dat de oplossing eigenlijk heel simpel is, en er eigenlijk ook al heel lang was. Grote kans dat je ouders of opa en oma er nog 1 in huis hebben.

Het YIONN Single Blade, handgemaakt, veiligheidsscheermes.

Zelf ben ik altijd op zoek naar manieren om de ongemakken rond ontharen te verminderen. Ik kwam al vroeg tot de ontdekking dat de klassieke multiblade mesjes met een lift-en-cut principe één van de oorzaken kon zijn.

Daarom zweer ik bij een Single Blade scheermes van top kwaliteit. Het YIONN Single Blade scheermes is van Duitse makelaardij. Hand gemaakt in Solingen: het walhalla van de scheermessen, dus géén Chinese namaak.

Natuurlijk is het de eerste paar keer even wennen: scheren zonder druk te hoeven zetten, het gewicht van dit handgemaakte stalen mes en het ontbreken van een rubber strip die de huid strak trekt.

Maar ik ben helemaal om en merk dat mijn huid het er ook mee eens is.

Vandaag: Met GRATIS tube YIONN scheercrème!

Scheer met een beschermingsproduct aangepast aan jouw gevoelige huid, en je de bescherming biedt die je huid nodig heeft.

Een scheerschuim bevat lucht: dit zorgt voor gaten in je bescherming.  Een scheergel is vaak voorzien van een kleur:  dit zorgt dat je niet goed ziet wat je doet. Daarnaast bevatten veel schuims en gels parfum. En laat dit nou net de belangrijkste reden zijn waarom je huid een allergische reactie geeft op dit goedje.

Betekent dit dat je altijd moet teruggrijpen naar geurloze ( saaie ) scheercrèmes? Zeker niet!

Deze scheercrème van YIONN bevat een heerlijke geur, maar is niet op geur gebracht met parfum. In onze scheercrèmes hebben wij gekozen voor geuring op basis van etherische oliën.  Een genot voor je zintuigen maar ook voor je huid. Daarnaast is deze transparant, hydraterend, verzorgend en zeepvrij.

Scheren met het Single Blade mes:

ZERO WASTE & DUURZAAM
Geen plastic afval mesjes meer in de prullenbak!

RAAKT NIET VERSTOPT
Haartjes en crème makkelijk uit te spoelen

BESCHERMING VOOROP
en geuring op basis van etherische oliën.

NIET ENG OF MOEILIJK
voorzien van duidelijke gebruiksaanwijzing.

€42,95 i.p.v. €64,85

(Niet te gebruiken i.c.m. andere acties e/o kortingscodes)