Voorgoed van scheerongemakken af

Een ongeplande stranddag of uitnodiging voor een cocktailparty ga je natuurlijk niet afslaan, maar als je eenmaal gehuld in een verhullende omslagdoek ligt te zweten op je strandbedje had je liever thuisgebleven.

Of in ieder geval een aankondiging gekregen, zodat jij op tijd een crème uit de kast had kunnen trekken en je bikinilijn, benen en oksels had kunnen ontharen en niet met die vervelende scheerbultjes en geïrriteerde huid zat opgescheept.

Dan had je net als je vrienden je stranddag in het koele water doorgebracht.

Ik, Wendy, de oprichtster van YlONN, weet maar al te goed hoe dat voelt. Ik was namelijk die vrouw. Ontharen was een grote stressfactor in mijn leven en scheerbeurten moest ik altijd zorgvuldig plannen.

Gelukkig heb ik afscheid kunnen nemen van scheerbultjes, jeuk en huidirritatie en help ik nu graag andere vrouwen van hun scheerongemakken af.

✅ Een mooi en glad scheerresultaat opleveren zonder rode scheerbultjes, ingegroeide haartjes of jeuk.

✅ Je vertrouwen geven en je zonder irritaties kunt ontharen wanneer het jou uitkomt.

✅ Een 30 dagen “Niet tevreden, geld terug” garanderen zodat jij, wanneer je onverhoopt geen resultaat ziet, je aankoopbedrag terug ontvangt.

Hoe ontstaan scheerbultjes?

Rode scheerbultjes zijn een reactie van je huid op het ontharen. Bij elke vorm van ontharen (scheren, epileren, waxen, harsen en IPL) kunnen bultjes ontstaan. Overstappen op een andere ontharingsmethode heeft dus weinig zin wanneer je scheerbultjes wilt voorkomen.

YlONN Single-blade scheermes

Je huid voorbereiden op – en verzorgen na – een scheerbeurt heeft een positieve invloed op het scheerresultaat. Daarbij komt een product als de YlONN Raka of Náinn goed bij van pas.

Daarnaast is goed gereedschap het halve werk, ook in de strijd tegen rode scheerbultjes.

Traditionele scheermesjes, zoals de multi-blade mesjes van bekende merken als Gilette en Venus, hebben 3, 4 en soms zelfs 5 mesjes in de scheerkop.

Dit klinkt onschuldig, maar bedenk je dat er steeds meerdere mesjes over jouw kwetsbare huid gaan. In tegenstelling tot een single-blade scheermes, waarmee je huid niet meer wordt belast dan nodig.

Het YlONN scheermes is uitgerust met een extra lang handvat en slechts één haarscherp dubbelzijdig scheermes in de scheerkop.

Beter voor jouw huid en het milieu, want de losse scheerbladen zijn het enige vervangbare deel aan dit scheermes. De houder is van robuust RVS en gaat levenslang mee.

De losse scheerbladen zijn daarnaast gescheiden in te leveren en te recyclen. Geen onnodig extra plastic afval meer dus.

Ook raakt het YlONN scheermes niet verstopt door haarresten of scheercrème. Wel zo fijn.

Het scheermes levert een mooi, zacht scheerresultaat zonder huidirritatie en vervelende rode scheerbultjes.

Wel of niet Scheren is een keuze, scheerirritatie nu gelukkig ook!

Voor elke stap in je scheerroutine heeft YIONN het perfecte product ontwikkeld!

Je bent het zat. Steeds maar weer die rode bultjes, ingegroeide haartjes en jeuk na het ontharen van je bikinilijn, oksels en benen.

Je voelt je gefrustreerd en alles behalve sexy. Zo zou geen enkele vrouw zich moeten voelen. Jij dus ook niet.
Allereerst wil ik je gerust stellen. Met jouw huid is helemaal niks mis.

Die doet eigenlijk gewoon wat die zou moeten doen. Die reageert op de stress van het ontharen wat zorgt voor allerlei ongewenste bijwerkingen, zoals jeuk en rode bultjes.

Niet het resultaat wat wij vrouwen willen, dus moeten we onze huid en de natuur een handje helpen.
En dat is precies wat de YIONN producten doen!

4.629+ Uitstekende Trustpilot reviews

(Trustscore 4.6 uit 5)

Binnen 3 weken van jouw scheerirritatie verlost: of je geld terug

Dat is mijn belofte aan jou!