YIONN Raka toevoegen aan jouw scheerritueel.

YIONN Raka is het product als je last hebt van rode bultjes, ingegroeide haartjes en jeuk na ontharen.

Raka kalmeert de huid, en zorgt dat deze geen reden heeft om te stressen over de marteling van ontharen.

De zorgvuldig samengestelde formule van o.a. rozenwater en kamfer zorgen ervoor dat jouw haar ( na het scheren, epileren, waxen of harsen ) geen enkel probleem meer heeft met netjes uit de huid groeien i.p.v. in de huid.

Want hoe graag we die haartjes overal ook weg willen hebben: ze zitten er niet voor niets.

En jouw huidje laat haar ongenoegen graag merken als je ze daar ongewild weghaalt.

Wil jij weten of YIONN Raka voor jou geschikt is? En hoe je deze zachte lotion gemakkelijk toevoegt aan jouw scheer-ritueel?

In dit artikel leggen we het je “haarfijn” uit.

Voorbereiding: Bepaal eerst of YIONN Raka voor jou geschikt is.

? Heb je last van jeuk, ingegroeide haartjes of rode bultjes na ontharen?
? Om te ontharen gebruik jij een scheermes, wax, hars of epileer je, of je bent bezig met IPL.
? Je bent niet zwanger, geeft geen borstvoeding of hebt geen allergie voor acetylsalicylzuur?

Kun je alles met JA beantwoorden?
Dan is YIONN Raka geschikt voor jouw huid.

Raka aan jouw scheer routine toevoegen

Een goede voorbereiding is het halve werk. Neem daarom eerst even de tijd om een beeld te krijgen van een juist scheerritueel waarmee je gegarandeerd een perfect resultaat zult behalen.

STAP 1. SCRUBBEN

Door eerst te scrubben verwijder je dode huidcellen. Hierdoor kun je met je scheermes dichter op de huid scheren, en geniet je langer van een zijdezacht resultaat.
Maar let op: gebruik niet een te grove scrub.

De grove korrels kunnen de huid flink beschadigen en zorgen voor irritatie. Kies voor een fijne ( bij voorkeur biologische ) scrub, zoals YIONN Kjarr.

Deze zorgt voor een milde scrub beurt zonder de huid te beschadigen, en door zijn enzymatische werking dringt Kjarr door in de diepere huidlagen om ook daar de dode huidcellen te verwijderen.

YIONN Kjarr is daarnaast veilig te gebruiken op alle lichaamsdelen, en is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.

STAP 2. SCHEREN

Je bikinilijn of oksels scheren? In tegenstelling tot de haren op je benen en armen hebben de haren hier de neiging om alle kanten op te groeien. Door te scheren in een X patroon pak je de meeste haartjes in 1 scheerbeweging mee, en hoef je minder vaak over je huid te strijken om alle haartjes te verwijderen.

Dit zorgt voor het gladste resultaat, en vermindert de kans op irritatie en ingegroeide haartjes. Even belangrijk als de juiste techniek is het gereedschap dat je gebruikt.

Voor vrouwen is er bij de drogist een schap vol met leuk gekleurde scheermesjes die allemaal 1 ding gemeen hebben: ze hebben 3 tot soms wel 5 mesjes in de scheerkop. Meer is soms beter, maar in het geval van een scheermes zeker niet.

Bij iedere scheerbeweging gaan er ook 3 tot 5 mesjes over jouw gevoelige okselhuid. Dit geeft 3 tot 5 x meer kans op wondjes en irritatie.

Kies liever voor een Single Blade scheermes (speciaal voor vrouwen). Een RVS houder met maar 1 (scherp) scheermes in de scheerkop. 1 beweging is voldoende om je ongewenst haar af te scheren, en de huid minder te belasten.

Daarnaast is een Single Blade scheermes ook nog eens een duurzaam alternatief voor het klassieke plastic wegwerp mesje. Een Single Blade scheermes gaat een leven lang mee, en het enige vervangbare onderdeel aan dit mes is het scheerblad. Je draagt dus direct bij aan het verminderen van de plastic berg.

Het exclusieve YIONN Single Blade scheermes is speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Dit uit zich in het extra lange RVS handvat waarmee je moeiteloos ook tot onder aan je benen kunt geraken. Het is verkrijgbaar in 2 kleurvarianten: een chrome of rose gouden uitvoering.

STAP 3. NAZORG

En heb je dan die mooie gladde huid, en ben je trots op het eindresultaat? Vergeet haar dan zeker niet te verwennen en beschermen met een aftershave balsem.

Hoe graag we die haren ook weg willen hebben: ze zitten er niet voor niks. En hoe lief we er tijdens de scheerbeurt ook voor zijn… je huid moet toch echt even bekomen van deze handeling.

Geef je huid geen reden om boos te zijn, en ben extra lief door haar te belonen met een heerlijk aftershave balsem. Zo normaal dit aftershave ritueel voor mannen al is, wij vrouwen vergeten het vaak.

De aftershave balsem YIONN Nainn brengt je huid snel tot rust, verkoelt, verzorgt en herstelt de huidweerstand.

Deze zachte balsem is parfumvrij, en rijkelijk gevuld met natuurlijke ingrediënten:

✅ Vitamine E versterkt de huidweerstand

✅ Kamille verlicht het branderig gevoel en de roodheid

✅ Aloe Vera versnelt de genezing van kleine wondjes

✅ Muntolie zorgt voor verkoeling en brengt de huid snel tot rust.

Nu is jouw huid klaar voor het aanbrengen van YIONN Raka.

STAP 4. YIONN RAKA AANBRENGEN

Na het aanbrengen van jouw aftershave balsem ( bijv. YIONN Nainn ) is het tijd om YIONN Raka te gaan aanbrengen.

Tip: gebruik je geen Aftershave balsem? Breng Raka dan bij voorkeur in een ander dagdeel aan dan direct na het ontharen. Dit kan anders een prikkend gevoel geven. Niets om je zorgen over te maken en het kan geen kwaad, maar om het te voorkomen kies je beter voor een ander dagdeel.

Draai de flacon in 1 beweging helemaal om en laat wat druppels op een cotton-pad vallen. Er zit een “stop” op de flacon, dus je laat hem echt niet in 1 keer leeg lopen als je hem omdraait. Een klein kneepje in het flesje van ongeveer 4 seconden zorgt voor de juiste dosering.

Breng vervolgens de lotion aan op de onthaarde huid. Dit kun je deppend doen of met een wrijfbeweging: wat jij fijn vindt. Het maakt voor het resultaat niet uit.

Tip: haal de cotton-pad ook even langs de dop van de flacon als je hem terug rechtop draait. Zo gaat er geen lotion verloren, en zorg je ervoor dat je flacon schoon blijft.

Meer is er niet nodig om YIONN Raka toe te voegen aan jouw scheer routine, en binnen 3 weken verlost te zijn van jeuk, rode bultjes en ingegroeide haartjes na ontharen.

STAP 5. BEPAAL JOUW FREQUENTIE

De eerste 3 weken is het raadzaam YIONN Raka dagelijks aan te brengen. Zo ervaar je het maximale resultaat wat je voor jouw huid kunt bereiken.

Ga voor goud: een 5-staps scheerroutine voor wie wil scheren zonder irritatie

Daarna kun je de frequentie gaan bepalen die voor jouw huid geschikt is. Dit is niet voor iedereen hetzelfde. We zijn tenslotte allemaal uniek, en zo ook onze huidjes en de behoefte aan Raka.

Dit doe je door Raka eerst om de dag aan te gaan brengen. Blijven je ongemakken weg? Top! Breng Raka dan om de 2 dagen aan en ervaar hoe je huid hierop reageert.

Zo vind je vanzelf de modus die voor jouw huid geschikt is, en kun je de frequentie van Raka gebruik daarop aanpassen en inpassen in jouw scheer ritueel.

Wel of niet Scheren is een keuze, scheerirritatie nu gelukkig ook!

Voor elke stap in je scheerroutine heeft YIONN het perfecte product ontwikkeld!

Je bent het zat. Steeds maar weer die rode bultjes, ingegroeide haartjes en jeuk na het ontharen van je bikinilijn, oksels en benen.

Je voelt je gefrustreerd en alles behalve sexy. Zo zou geen enkele vrouw zich moeten voelen. Jij dus ook niet.
Allereerst wil ik je gerust stellen. Met jouw huid is helemaal niks mis.

Die doet eigenlijk gewoon wat die zou moeten doen. Die reageert op de stress van het ontharen wat zorgt voor allerlei ongewenste bijwerkingen, zoals jeuk en rode bultjes.

Niet het resultaat wat wij vrouwen willen, dus moeten we onze huid en de natuur een handje helpen.
En dat is precies wat de YIONN producten doen!

4.629+ Uitstekende Trustpilot reviews

(Trustscore 4.6 uit 5)

Binnen 3 weken van jouw scheerirritatie verlost: of je geld terug

Dat is mijn belofte aan jou!