Dit is waarom je voor scheren een routine nodig hebt

Zonder dat je het doorhebt heb je door de jaren heen heel wat routines ontwikkelt. Voor het verzorgen van je tanden bijvoorbeeld: je poetst dagelijks je tanden, spoelt je je mond met mondwater, flost of stokert regelmatig en bezoekt (als het goed is) twee keer per jaar de tandarts.

Of wat dacht je van je gezichtsverzorging. Je hebt producten die je dagelijks gebruikt, zoals een dag- en nachtcrème, en vult dit aan met specifieke producten.

Scheren is een routine

Denk bijvoorbeeld aan een hydraterend masker wanneer je huid droog aanvoelt. Of een verzorgende zonnebrand speciaal voor je gezicht tijdens een dagje in de zon. Ze zijn allemaal onderdeel van je gezichtsverzorgingsroutine.

Óók voor scheren heb je een routine nodig.

Scheren vraagt om een goede verzorging van je huid

Tijdens het scheren snijd je haartjes dicht op de huid af. Na verloop van tijd groeit de haar weer terug en scheer je opnieuw. Voor de meeste vrouwen betekent dit dagelijks scheren.

Of in ieder geval op momenten waarop je niet op stoppels zit te wachten: date night, een dagje strand of zwembad, een feestje, etc.

Als je jouw huid voor, tijdens en na het scheren niet goed verzorgt zorgt een scheerbeurt helaas voor irritatie. Je krijgt last van rode bultjes, jeuk en ingegroeide haartjes.

Niet zo gek, want je huid krijgt het flink te verduren tijdens het scheren. Deze loopt minuscule beschadigingen – door het scrapen van het scheermes over de huid – op, snijwondjes en je huid wordt bovendien blootgesteld aan vuil en bacteriën.

Shaving care producten

Zo pak je scheren in 5 stappen goed aan

Om ervoor te zorgen dat je huid bestand is tegen scheren is een goede voorbereiding, bescherming en nabehandeling nodig. Dat doe je zo:

1. Reinig je huid wekelijks met een diep reinigende scrub

2. Bescherm je huid tijdens het scheren altijd met een transparante scheercrème – zodat je ziet wat je doet – die je huid voedt en verzorgt

3. Gebruik voor het scheren een single-blade scheermes, waarmee je haartjes netjes en dicht op de huid kunt afsnijden

YIONN scheerroutine

4. Kalmeer je huid na het scheren met een aftershave balsem, waardoor roodheid en jeuk direct verdwijnen en je huid krijgt wat het nodig heeft om te herstellen

5. Voorkom rode bultjes, jeuk en ingegroeide haartjes door je huid dagelijks te behandelen met de Raka lotion van YIONN. Hiermee verwijder je dode huidcellen en egaliseer je de huid op natuurlijke wijze.

De YIONN scheerroutine

Wel of niet Scheren is een keuze, scheerirritatie nu gelukkig ook!

Voor elke stap in je scheerroutine heeft YIONN het perfecte product ontwikkeld!

Je bent het zat. Steeds maar weer die rode bultjes, ingegroeide haartjes en jeuk na het ontharen van je bikinilijn, oksels en benen.

Je voelt je gefrustreerd en alles behalve sexy. Zo zou geen enkele vrouw zich moeten voelen. Jij dus ook niet.
Allereerst wil ik je gerust stellen. Met jouw huid is helemaal niks mis.

Die doet eigenlijk gewoon wat die zou moeten doen. Die reageert op de stress van het ontharen wat zorgt voor allerlei ongewenste bijwerkingen, zoals jeuk en rode bultjes.

Niet het resultaat wat wij vrouwen willen, dus moeten we onze huid en de natuur een handje helpen.
En dat is precies wat de YIONN producten doen!

4.629+ Uitstekende Trustpilot reviews

(Trustscore 4.6 uit 5)

Binnen 3 weken van jouw scheerirritatie verlost: of je geld terug

Dat is mijn belofte aan jou!