5 scheerproducten die niet langer in jouw badkamer mogen ontbreken

Scheer je regelmatig je benen, oksels en bikinilijn? Dan heb ik een geweldige lijstje voor je. Ik heb namelijk 5 scheerproducten voor je op een rijtje gezet die absoluut niet langer in je badkamer mogen ontbreken.

Met behulp van deze producten scheer je ongewenste haartjes moeiteloos weg én straalt je huid van geluk en gezondheid!

Een natuurlijke scrub

Voordat je gaat scheren is het belangrijk om je huid goed te reinigen. Want des te schoner je huid voorafgaand het scheren is, des te kleiner de kans op scheerirritatie na het scheren. En, dat wil je.

♥ Met behulp van de Kjarr scrub en peeling in één reinig je je huid diep en week je bovendien reeds ingegroeide haartjes los. De scrub en peeling is tevens bacterie- en schimmeldodend en verwijdert vuil en dode huidcellen.

Geweldig! Gebruik Kjarr 2-3 per week voor een zijdezachte, diep gereinigde huid.

Een transparante scheercrème

Van mijn klanten hoor ik regelmatig dat ze geen bescherming gebruiken tijdens het scheren. Daar schrik ik best wel van, als ik eerlijk ben. Je huid tijdens het scheren beschermen tegen je scheermes en uitdroging vind ik namelijk echt een must.

♥ Ik adviseer je om tijdens het scheren een transparante, hypoallergene scheercrème te gebruiken. Zo kun je goed zien waar je scheert en leg je een extra beschermlaag aan tussen je huid en je scheermes. Dit zorgt voor minder wondjes en je huid wordt tegelijkertijd gevoed en gehydrateerd.

YIONN heeft een prachtige lijn scheercrèmes met verschillende heerlijke geuren. Kies je favoriet.

Een single-blade scheermes

Tijdens het moment suprême – de scheerbeurt – mag goed scheermateriaal uiteraard niet ontbreken. Zorg ervoor dat je een kwalitatief scheermes, zoals het single-blade scheermes van YIONN, in je badkamer hebt staan.

♥ Een single-blade scheermes is vriendelijker voor je huid dan een wegwerp scheermes. In één haal scheert dit scheermes je haartjes netjes af, zonder ze te beschadigen. Hierdoor wordt je huid minder belast en heb je een kleinere kans op ingegroeide haartjes. Een must-have voor iedere vrouw!

Shop je single-blade scheermes direct hier.

Een aftershave balsem

Na het scheren heeft je huid behoefte aan rust en herstel. Een aftershave balsem helpt hierbij. Want, scheren zorgt voor minuscule huidbeschadigingen. Het gevolg is een rode, branderige huid die bovendien flink kan gaan jeuken.

♥ Ik heb een fantastische aftershave balsem met muntolie, kamille en aloë vera ontwikkelt: Náinn. De Náinn aftershave balsem breng je direct na het scheren aan en laat je even intrekken. Afspoelen is niet nodig. Je zult direct merken dat je huid tot rust komt en de jeuk en roodheid verdwijnen. Een heerlijk gevoel!

Een behandellotion voor rode bultjes, ingegroeide haartjes en jeuk

De meeste vrouwen hebben na het scheren last van scheerirritatie. Denk hierbij aan rode bultjes, ingegroeide haartjes en jeuk. Heel normaal, maar gelukkig is er wat aan te doen. Heb jij ook last van irritatie na het scheren? Dan mag de Raka behandellotion ab-so-luut niet in jouw badkamer ontbreken.

♥ De #1 bestseller van YIONN is de Raka behandellotion. En dat is niet voor niks. Om voor eens en altijd af te rekenen met scheerirritatie gebruik je deze lotion in de eerste 3 weken dagelijks. Daarna onderhoud je het resultaat door de lotion 1-3 keer per week te gebruiken. Je huid zal er geweldig uit zien. Halleluja.

Wel of niet Scheren is een keuze, scheerirritatie nu gelukkig ook!

Voor elke stap in je scheerroutine heeft YIONN het perfecte product ontwikkeld!

Je bent het zat. Steeds maar weer die rode bultjes, ingegroeide haartjes en jeuk na het ontharen van je bikinilijn, oksels en benen.

Je voelt je gefrustreerd en alles behalve sexy. Zo zou geen enkele vrouw zich moeten voelen. Jij dus ook niet.
Allereerst wil ik je gerust stellen. Met jouw huid is helemaal niks mis.

Die doet eigenlijk gewoon wat die zou moeten doen. Die reageert op de stress van het ontharen wat zorgt voor allerlei ongewenste bijwerkingen, zoals jeuk en rode bultjes.

Niet het resultaat wat wij vrouwen willen, dus moeten we onze huid en de natuur een handje helpen.
En dat is precies wat de YIONN producten doen!

4.629+ Uitstekende Trustpilot reviews

(Trustscore 4.6 uit 5)

Binnen 3 weken van jouw scheerirritatie verlost: of je geld terug

Dat is mijn belofte aan jou!