5 redenen waarom aftershave balsem ook voor vrouwen is

Waar denk jij als eerste aan wanneer je het woord aftershave balsem hoort? De te sterk ruikende aftershave van je vader of opa? Ik wel! Althans, tot ik ontdekte dat aftershave balsem niet alleen voor mannen is.

Ook wij vrouwen doen er goed aan een balsem te gebruiken na het ontharen.

Want, of je jouw haartjes nu wegscheert met een scheermes, uittrekt met een epilator of laat oplossen door een crème: ontharen is en blijft een marteling voor je huid.

Je huid goed voeden en verzorgen na het ontharen is dan ook ontzettend belangrijk.

Dit doe je het liefst met een kwalitatieve aftershave balsem voor vrouwen.

Een aftershave balsem speciaal voor vrouwen

De aftershave balsem YIONN Náinn is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die na het ontharen hun huid willen kalmeren en verzorgen. Om je te overtuigen van het nut van een aftershave balsem als deze geef ik je 5 redenen (en 5 ingrediënten) waarom jij een vrouwvriendelijke aftershave balsem als Náinn zou moeten gebruiken.

Je zou een aftershave balsem moeten gebruiken, omdat het:

? Je huid verzorgt na het ontharen

Je hebt het me al vaak horen zeggen: ontharen is geen pretje voor je huid. Het is dan ook niet gek dat je huid reageert na het scheren, epileren, waxen of IPL. Dit wil echter niet zeggen dat we dan maar moeten stoppen met ontharen.

Want, als jij liever wel onthaart dan help ik je graag. Het is namelijk belangrijk dat je na het ontharen je huid verzorgt met een geschikt product. Een aftershave balsem is speciaal ontwikkeld om de gevoelige huid te verzorgen na het ontharen.

Het basisingrediënt van YIONN Náinn is akkermunt, ook wel muntolie genoemd, en dit zorgt zowel voor de heerlijke geur als voor de kalmerende, ontsmettende en verkoelende werking. Je huid is er dol op!

? Ontsmet (zonder toevoeging van alcohol)

Ontharen zorgt voor minuscule wondjes op je benen, oksels en bikinilijn. Het is dan ook belangrijk om je huid te ontsmetten om ontstekingen te voorkomen. En gelukkig is hier helemaal geen prikkende alcohol voor nodig.

De Náinn scheerbalsem voor vrouwen bevat kamille. Kamille verlicht het branderige gevoel en voorkomt roodheid na het ontharen. Het heeft bovendien een ontsmettende en ontstekingsremmende werking waardoor je de kans op ontstekingen verkleint.

? Geen branderig gevoel veroorzaakt

Als je weleens bodylotion op je huid hebt gesmeerd direct na het ontharen dan weet je dat dit geen slim idee is. Want: au, dat brandt! Ik heb deze fout ook gemaakt, maar je leert er snel van, want het is me geen tweede keer overkomen.

De ingrediënten van veel bodylotions, bodybutters en cremes zijn dan ook niet geschikt voor de net-onthaarde huid. Na het ontharen vraagt je huid om verkoelende ingrediënten zoals amandelolie. De amandelolie in de YIONN Náinn voorkomt roodheid en verzorgt en kalmeert je huid.

? Je huid verzorgt na het ontharen

Je hebt het me al vaak horen zeggen: ontharen is geen pretje voor je huid. Het is dan ook niet gek dat je huid reageert na het scheren, epileren, waxen of IPL. Dit wil echter niet zeggen dat we dan maar moeten stoppen met ontharen.

Want, als jij liever wel onthaart dan help ik je graag. Het is namelijk belangrijk dat je na het ontharen je huid verzorgt met een geschikt product. Een aftershave balsem is speciaal ontwikkeld om de gevoelige huid te verzorgen na het ontharen.

Het basisingrediënt van YIONN Náinn is akkermunt, ook wel muntolie genoemd, en dit zorgt zowel voor de heerlijke geur als voor de kalmerende, ontsmettende en verkoelende werking. Je huid is er dol op!

? Voedende ingrediënten bevat

Naast niet prikkende, niet irriterende ingrediënten bevat een goede aftershave balsem ook voedende ingrediënten. Ingrediënten die ik al noemde, zoals akkermunt, kamille, amandelolie en vitamine E.

YIONN Náinn bevat daarnaast nog een voedend ingrediënt: aloë vera. Aloë vera versnelt de genezing van wondjes en heeft een diepgaande reinigende werking.

Met deze mix van prachtige ingrediënten wordt je huid rijkelijk gevoed na het ontharen. Heerlijk!

? Ingrediënten die je niet vindt in een vrouwvriendelijke aftershave

Ben je die sterk ruikende aftershave voor mannen die je je herinnert van je vader of opa al vergeten? Goed zo!

Een vrouwvriendelijk aftershave lijkt daar namelijk in de verste verte niet op.

Een aftershave balsem voor vrouwen bevat dan ook het liefst helemaal geen alcohol of parfum. Het ruikt misschien lekker en ontsmet eventuele wondjes en sneetjes, maar liever ga je voor natuurlijke ingrediënten en vermijd je onnodige toevoegingen als parfum, alcohol denat en kleurstoffen.

De YIONN aftershave balsem Náinn

Ik noem de YIONN aftershave balsem Náinn een redder in (scheer)nood. Want, na het scheren wil je niets liever dan je huid wat verkoeling bieden door middel van een laagje lotion, crème of olie.

Maar dit pakt vaak niet helemaal goed uit. Je huid gaat branden, jeuken en wordt rood.

Yikes, niet het resultaat waarop je op hoopte. Voortaan dus toch maar een scheerbalsem gebruiken. Je weet nu inmiddels ook waarom je deze juist wél moet gebruiken.

Een aftershave balsem een minder sterke geurconcentratie dan alledaagse crèmes en lotions en is heel wat milder voor je huid.

Verder heeft het ook dezelfde ontsmettende werking als alcohol denat, ondanks dat het niet van dit prikkend goedje voorzien is.

Hierdoor genezen scheerwondjes sneller dan gewoonlijk, maar heb je toch geen last van die typische droge en trekkerige huid die alcohol denat veroorzaakt.

En alsof dit alles nog niet genoeg is wordt een aftershave balsem ook nog eens stukken sneller opgenomen door de huid. Dit betekent dat je binnen de kortste keren van de verkoelende en kalmerende werking zult genieten en er geen plakkerig gevoel achterblijft.

YIONN Náinn is een zachte aftershave balsem die de onthaarde huid kalmeert, herstelt, ontsmet, zuivert, voedt, verzorgt, hydrateert, verzacht én verfrist. Lijkt je dat veel? Nou, dat is het ook!

Wat maakt de Náinn aftershave balsem zo bijzonder?

De buitengewone werking van YIONN Náinn heeft deze aftershave balsem vooral te danken aan de prachtige ingrediënten die het bevat.

? Akkermunt, ook wel muntolie genoemd, is het basisingrediënt en zorgt zowel voor de heerlijke geur als voor de kalmerende, ontsmettende en verkoelende werking.

? Het verkoelend effect van amandelolie voorkomt roodheid en helpt bij een branderig gevoel na het ontharen.

? Kamille verlicht een branderig gevoel na het ontharen en voorkomt roodheid. Daarnaast heet kamille een ontsmettende en ontstekingsremmende werking waardoor je minder kans hebt op ontstekingen.

? Vitamine E versterkt de huidweerstand en zorgt voor een soepele en vitale huid die voorzien is van een gezonde glans.

? Aloë vera versnelt de genezing van wondjes en heeft een diepgaande reinigende werking.

Het lijkt misschien veel, maar als je de ingrediënten labels van huidproducten wel eens hebt bekeken dan weet je dat er altijd een lijst met ingrediënten op staat.

Ik heb er overigens wel voor gezorgd dat alle overbodige toevoegingen zijn weggelaten. Kleurstoffen vind je dus bijvoorbeeld niet in YIONN Náinn (en geloof mij, daar is je onthaarde huid heel erg blij mee).

Voor wie is het?

YIONN Náinn is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die hun onthaarde huid onmiddellijk willen kalmeren en de huidweerstand willen versterken.

De aftershave balsem zorgt voor directe verkoeling na het ontharen en draagt rechtstreeks bij aan de verbetering van de huidconditie.

Met name vrouwen met een zeer droge of bijzonder gevoelige huid zullen snel merken dat YIONN Náinn een waar godsgeschenk is!

Hoe gebruik ik YIONN Náinn?

YIONN Náinn prikt niet en kan direct na het ontharen worden aangebracht. Van dat typisch branderig en pijnlijk gevoel net na het ontharen zul je dus geen last hebben.

Laat de balsem even intrekken en spoel het niet af. Indien nodig kan je later op de dag een nieuwe laag aanbrengen.

Tip: ontharingsmethodes zoals epileren, harsen of IPL zijn ontzettend belastend voor de huid. Begin daarom vijf dagen vooraf met het dagelijks gebruiken van YIONN Náinn. Hierdoor heb je minder kans op jeuk, roodheid en een geïrriteerde huid. Blijf na dergelijke behandelingen ook nog minimaal twee dagen verder smeren.

Wel of niet Scheren is een keuze, scheerirritatie nu gelukkig ook!

Voor elke stap in je scheerroutine heeft YIONN het perfecte product ontwikkeld!

Je bent het zat. Steeds maar weer die rode bultjes, ingegroeide haartjes en jeuk na het ontharen van je bikinilijn, oksels en benen.

Je voelt je gefrustreerd en alles behalve sexy. Zo zou geen enkele vrouw zich moeten voelen. Jij dus ook niet.
Allereerst wil ik je gerust stellen. Met jouw huid is helemaal niks mis.

Die doet eigenlijk gewoon wat die zou moeten doen. Die reageert op de stress van het ontharen wat zorgt voor allerlei ongewenste bijwerkingen, zoals jeuk en rode bultjes.

Niet het resultaat wat wij vrouwen willen, dus moeten we onze huid en de natuur een handje helpen.
En dat is precies wat de YIONN producten doen!

4.629+ Uitstekende Trustpilot reviews

(Trustscore 4.6 uit 5)

Binnen 3 weken van jouw scheerirritatie verlost: of je geld terug

Dat is mijn belofte aan jou!