Een prachtig zomerhuidje begint al in de winter.

Smeren, scheren, hydrateren: in de zomer doen we het trouw, want dan showen we onze onbedekte huid natuurlijk dagelijks.

In de winter verslonzen we ons lichaam vaak een beetje, want ach: waarom zou je je scheren als er niemand is die je benen bewondert?

Maar wil jij deze zomer met een prachtig zacht en zongebruind huidje, gladde benen en slanker in je bikini stralen? Dan is het verstandig nu al te beginnen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk

Door in de winter net wat meer tijd aan je lijf te besteden met een wekelijkse beauty-routine voel je je gelijk mooier en krijgt je zelfvertrouwen een fijne boost. En die zelfverzekerdheid straal je straks in de zomer ook uit!

Scrubben, scrubben, scrubben

We weten natuurlijk allang dat scrubben geweldig is voor je huid. Alle dode huidcellen en ander vuil van je huid af masseren met een scrub en peeling om vervolgens een babyzacht huidje achter te laten.

Kies bij voorkeur voor een scrub op biologische basis, zoals YIONN Kjarr. Deze 2 in 1 scrub & peeling is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. En door de toevoeging van biologische enzymen dringt hij door tot in de diepere huidlagen. Hier worden de hardnekkige dode huidcellen losgeweekt om vervolgens te worden afgevoerd.

Voor een scrubbeurt 2.0 combineer je YIONN Kjarr met onze zachte katoenen scrub glove. Door het gebruik van een scrub glove zorg je voor een lichte massage van je huid, en dit bevordert de doorbloeding.

De fijnmazige structuur van de YIONN scrub glove zorgt er tevens voor dat zelfs de meest hardnekkige dode huidcellen moeiteloos van het oppervlak vrij worden gemaakt en zacht worden afgevoerd.

Maar alhoewel een enkel keertje scrubben best goed is voor je huid (die voelt hierdoor immers direct lekker zacht), is het nog veel beter om hier een wekelijkse routine van te maken. Zo krijgen dode huidcellen nooit te kans om de poriën te verstoppen. Zeker in de wintermaanden als je huid continue in kleding zit verstopt, helpt scrubben tevens om je huid te laten ademen.

Resultaat op de lange termijn? Minder onzuiverheden, een prachtige glow en altijd dat lekkere baby zachte huidje!

Blijven smeren

In de zomer smeer je vast regelmatig. We laten dan iedere dag, of in elk geval op warme zomerdagen, ons armen en benen zien. Je wilt dan natuurlijk geen droge schilfertjes showen, maar een gladde en zachte huid.

In de winter wordt het gek genoeg heel vaak vergeten, terwijl je huid de voeding van een goede bodycream dan het meeste nodig heeft. Deze kun je trouwens ook heel gemakkelijk zelf maken zoals te lezen in dit YIONN Blog artikel.

Door o.a. koud en droog winterweer trekt het vocht veel sneller uit onze huid, vandaar dat je in de wintermaanden vaker te kampen hebt met droogheid. En als je nu vast begint met optimaal hydrateren (bodylotion, maskertjes etc.), heb je zometeen in de zomer een superzacht huidje. En dat staat niet alleen mooier in dat zomerjurkje, een goed gehydrateerde huid wordt ook veel mooier bruin!

Vergeet je voeten niet

Het lichaamsdeel wat misschien wel het meest wordt verwaarloosd in de winter? Onze voeten! Die zitten immers maandenlang in dikke sokken, laarsjes en pantoffels verstopt.

In de zomer gaan we massaal in de weer met een voetvijl en voetcrème om die droge, harde eeltlaag weg te halen, zodat je voeten weer op hun best getoond kunnen worden.

Maar grote kans dat dit maar tijdelijk werkt en dat je voeten al weer snel droog zullen zijn. Ze zijn immers net een hele winter ondervoed geweest.

Door er nu al in de winter een wekelijkse routine van te maken om je voeten te hydrateren, hoef je in de zomer straks veel minder moeite te doen en zullen je voeten altijd heerlijk zacht voelen. Laat je voeten deze zomer stralen in die sandalen!

Goodbye sinaasappelhuid

Een probleem dat bijna iedere vrouw herkent: cellulite.

In de winter ben je er vast veel minder mee bezig, maar als de eerste zomerdagen zijn aangebroken en het weer bikini-tijd is, word je er al snel weer aan herinnerd.

Als een gek gaan smeren met anti-cellulite-crème gaat dan niet meer werken, want wat de verpakkingen ons ook doen geloven: in twee weken kom je er echt niet vanaf.

Wondermiddelen bestaan helaas niet tegen een sinaasappelhuid, maar gelukkig kunnen we er zeker wel wat aan doen. En daarmee start je nu: in de winter. Begin met voldoende water drinken zodat afvalstoffen worden afgevoerd.

Doe dagelijks oefeningen voor benen en billen zoals squats en lunges en masseer met een speciale dry brush. Daarnaast kun je ook smeren met een verstevigende bodycream, want alhoewel er geen wondermiddeltjes bestaan, kan een goede cellulite-crème je huid wel extra verstevigen.

Weg met de kilo’s

Wil je graag wat kilo’s kwijt voor jouw ideale bikini-body? Ga dan niet op het laatste moment op een crash dieet, want dit is ongezond voor je lichaam, en meestal komen de kilo’s er net zo snel weer aan.

In plaats daarvan kun je nu in de winter beginnen met een gezondere lifestyle, zodat je langzaam, en op een gezonde verantwoorde manier, het overtollige gewicht kwijtraakt.

En niet alleen voor een slanker lijf deze zomer, want je eetpatroon heeft ook invloed op je huid en haar. Zo zal de mindering van alcohol, suikers en koolhydraten je huid doen stralen.

Probeer ook nog steeds voldoende water te drinken: iets wat we vaak vergeten in de koude wintermaanden! Liever iets warms? Thee is een prima vervanger voor water.

Ontvang je graag nog meer nuttige en interessante beauty tips? Bekijk onze shop, volg ons op Facebook en/of Instagram & Let’s stay in touch!

We horen graag jouw mening! Wist jij dat een zomerhuidje al begint in de winter? Heb jij nog extra tips om er straks in de zomer op je best uit te zien? Laat het ons weten in de comments!

Wel of niet Scheren is een keuze, scheerirritatie nu gelukkig ook!

Voor elke stap in je scheerroutine heeft YIONN het perfecte product ontwikkeld!

Je bent het zat. Steeds maar weer die rode bultjes, ingegroeide haartjes en jeuk na het ontharen van je bikinilijn, oksels en benen.

Je voelt je gefrustreerd en alles behalve sexy. Zo zou geen enkele vrouw zich moeten voelen. Jij dus ook niet.
Allereerst wil ik je gerust stellen. Met jouw huid is helemaal niks mis.

Die doet eigenlijk gewoon wat die zou moeten doen. Die reageert op de stress van het ontharen wat zorgt voor allerlei ongewenste bijwerkingen, zoals jeuk en rode bultjes.

Niet het resultaat wat wij vrouwen willen, dus moeten we onze huid en de natuur een handje helpen.
En dat is precies wat de YIONN producten doen!

4.629+ Uitstekende Trustpilot reviews

(Trustscore 4.6 uit 5)

Binnen 3 weken van jouw scheerirritatie verlost: of je geld terug

Dat is mijn belofte aan jou!