Van de slipper in de sok. 5 Tips voor blije en vrije voeten in de herfst!

Waar wij puffend in de schaduw lagen ‘te genieten’ van de warme zomer – stiekem hopend op dat het eindelijk eens klaar zou zijn met die hitte – stalen jouw voeten de show.

Voor jouw voeten was de zomer als een eindeloze vakantie. Ze hebben dubbel en dwars van hun vrijheid genoten! Als uitgelaten puppy’s op het strand, losgelaten kanaries in de lucht, buiten spelende kinderen zonder etenstijd.

Je voeten – zacht en zon gekleurd – straalden erop los in je slippertjes, met je gelakte teennagels als sierlijke kroon.

Het moment waar je voeten al lange tijd voor vreesden is aangebroken. Je slippers gaan terug in de kast; je voeten kijken tenenkrommend toe. Aan hun vrijheid komt voorlopig een eind. Uit de slipper, terug de sok en schoen in.

Wil jij je voeten te vriend, mooi, verzorgd en zacht houden tijdens de herfst en winter?
Geef je voeten extra aandacht met dit 5 stappen voetverzorgingsplan!

1. Het voetbadje.

Maak een voetbadje klaar met warm water. Voeg eventueel een geurende olie of schuim toe en laat je voeten ongeveer 10 minuten weken. Last van ruwe randjes of droge voeten? Gebruik een speciale voetscrub om je voeten mooi en zacht te maken.

2. Bijschaven.

Je voeten dragen je de hele dag door. De huid onder je voeten krijgt dan ook heel wat te verduren; er ontstaat eelt. Met een eeltrasp of een puimsteen kun je overtollig eelt verwijderen.

Is je huid te hard om deze netjes bij te schaven? Je kunt dan een speciale eelt crème gebruiken om je huid eerst zachter te maken. Vooral op je hiel, waar de eelt het hardnekkigst is, kan dit nodig zijn.

3. De nagels.

Knip je nagels relatief recht af met een nagelschaartje. Door ze recht te knippen voorkom je vervelende ingegroeide nagels.

Na het knippen kun je de nagels glad maken met een nagelvijl en haal eventueel vuil onder je nagels vandaan.
Voetenbadje
Teennagels lakken
Met een speciale nagelriem-duwer kun je de nagelriemen naar achter duwen.

4. Voetcrème.

Na al dat scrub- en raspgeweld, kunnen je voeten wel een beschermend en verzorgend laagje gebruiken.

Kies een speciaal voedende voetcrème om je voeten te hydrateren en te verzorgen. Je kunt hiervoor ook een bodycream gebruiken.

5. In de lak.

Je teennagels zien in de herfst en winter misschien relatief weinig daglicht, maar dat is nog geen reden ze hun vrolijke laklaag te ontnemen. Geef je nagels ook in de koudere maanden een kleurrijke look!

Wil je meer tips of nieuws ontvangen over huidverzorging, ontharen en Ylonn? Volg ons op Facebook of op Instagram & Let’s stay in touch!

Wel of niet Scheren is een keuze, scheerirritatie nu gelukkig ook!

Voor elke stap in je scheerroutine heeft YIONN het perfecte product ontwikkeld!

Je bent het zat. Steeds maar weer die rode bultjes, ingegroeide haartjes en jeuk na het ontharen van je bikinilijn, oksels en benen.

Je voelt je gefrustreerd en alles behalve sexy. Zo zou geen enkele vrouw zich moeten voelen. Jij dus ook niet.
Allereerst wil ik je gerust stellen. Met jouw huid is helemaal niks mis.

Die doet eigenlijk gewoon wat die zou moeten doen. Die reageert op de stress van het ontharen wat zorgt voor allerlei ongewenste bijwerkingen, zoals jeuk en rode bultjes.

Niet het resultaat wat wij vrouwen willen, dus moeten we onze huid en de natuur een handje helpen.
En dat is precies wat de YIONN producten doen!

4.629+ Uitstekende Trustpilot reviews

(Trustscore 4.6 uit 5)

Binnen 3 weken van jouw scheerirritatie verlost: of je geld terug

Dat is mijn belofte aan jou!