YIONN Pink Deals

Vrouwen betalen meer voor exact hetzelfde product, maar dan in een andere kleur (Pink Tax). Belachelijk! Daarom heeft YIONN de Pink Deals: extra veel voordeel voor vrouwen!

VANDAAG:
Premium Set
+ GRATIS Cotton-pads
én Scrub Glove

€65,95 i.p.v. €81,85

Met de Premium Set leg je de basis voor een mooie verzorgde huid. Deze set bevat de 3 YIONN Must Haves voor probleemloos ontharen: Kjarr scrub & peel, Náinn aftershave balsem en onze #1 bestseller: de Raka behandellotion.

Samen zorgen zij voor de beste verzorging van jouw huid: voor én na ontharen.

De Kjarr natuurlijke scrub & peel gebruik je samen met de scrub glove en zorgt voor een diepe reiniging van de huid, verwijdert hardnekkig ingegroeide haartjes en laat een doffe huid weer glanzen.

De romige structuur heeft een basis van sheaboter en is verrijkt met een mix van biologische ingrediënten zoals zonnebloemextract en abrikozenpitolie.

Náinn is een verzorgende aftershave balsem die na het ontharen je huid kalmeert en roodheid en een branderig gevoel vermindert.

De zachte formule is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die hun geïrriteerde huid na het ontharen direct willen kalmeren en de huidweerstand willen versterken, en is verrijkt met een mix van natuurlijke ingrediënten.

Vitamine E versterkt de huidweerstand en muntolie brengt de huid tot rust en werkt ontstekingsremmend. Kamille vermindert roodheid en een branderig gevoel. Ook bevat de balsem aloë vera wat de genezing van kleine wondjes bevordert en de huid kalmeert en verkoelt.

Raka is een krachtige behandellotion op basis van rozenwater. Het voorkomt en behandelt rode bultjes, ingegroeide haartjes en jeuk. En met de GRATIS handige herbruikbare cotton-pads gaat het aanbrengen van deze lotion nog makkelijker.

Dankzij de toevoeging van kamferolie en wilgenbast extract zorgt Raka dat de huid vrij blijft van dode huidcellen, en hiermee de vorming van rode bultjes en ingegroeide haartjes voorkomen wordt.

Elk YIONN product uit de Premium Set levert een eigen unieke bijdragen aan een gezonde, weerbare en stralende huid na ontharen: een onverslaanbaar trio dat niet in jouw routine mag ontbreken.

Toepassing:

Reinig je huid 1-3 keer per week met de Kjarr scrub & peel.
Kalmeer je huid na het scheren met de Náinn aftershave balsem.
Voorkom rode bultjes, jeuk en ingegroeide haartjes door dagelijks de Raka behandellotion* aan te brengen.
Na 3 weken kun je het gebruik naar behoefte afbouwen.
* Bevat een geringe hoeveelheid aspirine. Wordt afgeraden bij zwangerschap, borstvoeding of allergie.

Pinktax?

Je hebt er wellicht nooit bij stilgestaan, maar het is echt waar. Vrouwen betalen meer voor hetzelfde product (in een andere verpakking of kleur). Denk maar eens aan de scheermesjes die je koopt bij de drogist. Voor exact hetzelfde mesje met een roze in plaats van donkerblauwe kleur betaal je meer. JA ECHT!!

Absoluut belachelijk natuurlijk! Daarom geeft YIONN met haar pink deals extra veel voordeel weg.