Scheerongemakken zijn vanaf nu verleden tijd

Ingegroeide haar verwijderen? Nooit meer jeuk> YIONN helpt.

Je had eergisteren je bikinilijn geschoren en vanochtend, toen je spijkerbroek wat knelde in je lies, maakte die al pijnlijk duidelijk dat hij er was… een ingegroeide haar.

En daar sta je dan, in een fel verlichte badkamer met een warme, bij het gasfornuis ontsmette, naald in je hand. Je bent wanhopig. Die ingegroeide haar moet en zal je vanavond verwijderen. Wat er ook voor nodig is.

Ingegroeide haren zijn vervelend, ontsierend, soms ook zeer pijnlijk en een reden om minder vaak te willen ontharen.

Maar geloof me, met een speld, je nagels of pincet een ingegroeide haar verwijderen is geen goed idee. Hiermee maak je jouw probleem alleen maar erger.

Ik, Wendy, de oprichtster van YlONN, weet maar al te goed hoe het voelt om te leven met scheerongemakken. Ik was namelijk die vrouw die in ten einde raad was en alle mogelijke manieren om een ingegroeide haar te verwijderen heeft uitgeprobeerd.

Ontharen was een grote stressfactor in mijn leven en scheerbeurten moest ik altijd zorgvuldig plannen. Gelukkig heb ik afscheid kunnen nemen van mijn scheerongemakken en help ik nu graag andere vrouwen om hetzelfde te bereiken.

Jij kiest voor YIONN, omdat onze producten:

✅ Een mooi en glad scheerresultaat opleveren zonder rode scheerbultjes, ingegroeide haartjes of jeuk.

✅ Je vertrouwen geven en je zonder irritaties kunt ontharen wanneer het jou uitkomt.

✅ Een 30 dagen “niet tevreden, geld terug” garanderen zodat jij, wanneer je onverhoopt geen resultaat ziet, je aankoopbedrag terug ontvangt.

Hoe ontstaat een ingegroeide haar?

Kun je een ingegroeide haar voorkomen of verwijderen?

Het zou natuurlijk fantastisch zijn om ingegroeide haren te voorkomen, zodat jij je niet druk hoef te maken over het verwijderen van een ingegroeide haar. En dankzij YlONN is dat mogelijk.

Wij hebben dé producten ontwikkelt die jouw huid verlossen van al je scheerongemakken. Van jeuk, tot rode scheerbultjes en ingegroeide haren.

Onze producten zijn erop gericht haren probleemloos uit – in plaats van in – de huid te laten groeien en reeds ingegroeide haren en blokkades los te weken en op te lossen.

Zo bevat YlONN Raka natuurlijke ingrediënten die dode huidcellen verwijderen, de huid schoon houden, verzorgen en kalmeren. Zo kun je zonder angst voor irritaties ontharen wanneer jij maar wilt.

YlONN Raka:
lotion bij ingegroeide haren, rode scheerbultjes, en jeuk

Het meest gekozen product tegen ingegroeide haren is YlONN Raka: een parfumvrije lotion op basis van natuurlijk ingrediënten zoals rozenwater, kamfer, wilgenbast en kamille.

De lotion is een alles in één oplossing die zowel op de huid als op de haar werkt. De lotion voorkomt het zwellen van de haarwortel en het ingroeien of irriteren van teruggroeiende haren.

Dankzij deze dubbele werking pakt YlONN Raka de twee meest voorkomende oorzaken van het ontstaan van jouw ingegroeide haren aan.

Start vandaag met YlONN Raka en verlos jezelf binnen 3 weken van ingegroeide haren, scheerbultjes, jeuk en huidirritaties na het ontharen.

YlONN Kjarr:
Scrub & peel tegen hardnekkig ingegroeide haartjes en een doffe huid

Door minimaal 2 keer per week je huid te scrubben met YlONN Kjarr houd je jouw huid jong en soepel. De scrub dringt door tot in de diepere huidlagen en weekt de dode huidcellen en een ingegroeide haar op natuurlijke wijze los. Zo blijft je huid er gezond en stralend uitzien.

YlONN Kjarr is een smeuïge scrub en peeling op basis van sheaboter. De scrub is  verrijkt met een mix van biologische ingrediënten als abrikozenpitjes, zonnebloemextract, koolzaadolie en bacillus ferment.

Deze mooie combinatie van ingrediënten laat de scrub heerlijk zacht ruiken. Je kunt de scrub gebruiken voor je benen, bikinilijn, oksels en gezicht.

YlONN Single-blade scheermes

Je huid voorbereiden op – en verzorgen na – een scheerbeurt heeft een positieve invloed op het scheerresultaat. Daarbij komt een product als de YlONN Raka of Náinn goed bij van pas.

Daarnaast is goed gereedschap het halve werk, ook in de strijd tegen rode scheerbultjes.

Traditionele scheermesjes, zoals de multi-blade mesjes van bekende merken als Gilette en Venus, hebben 3, 4 en soms zelfs 5 mesjes in de scheerkop.

Dit klinkt onschuldig, maar bedenk je dat er steeds meerdere mesjes over jouw kwetsbare huid gaan. In tegenstelling tot een single-blade scheermes, waarmee je huid niet meer wordt belast dan nodig.

Het YlONN scheermes is uitgerust met een extra lang handvat en slechts één haarscherp dubbelzijdig scheermes in de scheerkop.

Beter voor jouw huid en het milieu, want de losse scheerbladen zijn het enige vervangbare deel aan dit scheermes. De houder is van robuust RVS en gaat levenslang mee.

De losse scheerbladen zijn daarnaast gescheiden in te leveren en te recyclen. Geen onnodig extra plastic afval meer dus.

Ook raakt het YlONN scheermes niet verstopt door haarresten of scheercrème. Wel zo fijn.

Het scheermes levert een mooi, zacht scheerresultaat zonder huidirritatie en vervelende rode scheerbultjes.

Wel of niet Scheren is een keuze, scheerirritatie nu gelukkig ook!

Voor elke stap in je scheerroutine heeft YIONN het perfecte product ontwikkeld!

Je bent het zat. Steeds maar weer die rode bultjes, ingegroeide haartjes en jeuk na het ontharen van je bikinilijn, oksels en benen.

Je voelt je gefrustreerd en alles behalve sexy. Zo zou geen enkele vrouw zich moeten voelen. Jij dus ook niet.
Allereerst wil ik je gerust stellen. Met jouw huid is helemaal niks mis.

Die doet eigenlijk gewoon wat die zou moeten doen. Die reageert op de stress van het ontharen wat zorgt voor allerlei ongewenste bijwerkingen, zoals jeuk en rode bultjes.

Niet het resultaat wat wij vrouwen willen, dus moeten we onze huid en de natuur een handje helpen.
En dat is precies wat de YIONN producten doen!

4.629+ Uitstekende Trustpilot reviews

(Trustscore 4.6 uit 5)

Binnen 3 weken van jouw scheerirritatie verlost: of je geld terug

Dat is mijn belofte aan jou!