Voorgoed verlost van scheerirritatie!
of je geld terug…

“Hielp mij al binnen een week, duidelijk
verbetering te zien! Ik ben verrast.”
-Femke

Je bent het zat. Steeds maar weer die rode bultjes, ingegroeide haartjes en jeuk na het scheren van je bikinilijn, oksels en benen. Je voelt je gefrustreerd en alles behalve sexy.

Zo zou geen enkele vrouw zich moeten voelen:
jij dus ook niet!

Allereerst wil ik je gerust stellen.
Met jouw huid is helemaal niks mis. Die doet eigenlijk gewoon wat die zou moeten doen. Die reageert op de stress van het scheren en dit zorgt voor allerlei ongewenste bijwerkingen, zoals jeuk en rode bultjes.

Niet het resultaat dat wij vrouwen willen, dus moeten we onze huid en de natuur een handje helpen. En dat is precies wat mijn YIONN producten doen.

Start vandaag met de 3-staps Premium Routine van YIONN en verlos jezelf binnen drie weken van pijnlijk ingegroeide haartjes, ondragelijke jeuk en die, alles behalve sexy, rode bultjes na het scheren. Een gladde bikinilijn, oksels en benen zijn het resultaat.

Maak kennis met je nieuwe 3-staps scheerroutine

Stel je eens voor dat je binnenkort probleemloos en zelfverzekerd een mouwloos topje kunt dragen, je prachtige benen kunt showen onder je favoriete jurk en vol vertrouwen kunt genieten – met of zonder badkleding – van een dagje sauna. Dat zou toch geweldig zijn?

Wil jij:

✔️ Kunnen scheren zo vaak en wanneer je wilt – In plaats van het te moeten plannen ben je dankzij YIONN altijd verzekerd van een gladde, irritatie vrije huid. Ook als je last minute besluit te scheren.

✔️ Nooit meer kleding of lingerie kopen en het vervolgens niet dragen vanwege rode bultjes, jeuk en ingegroeide bultjes. Met YIONN gaat je huid stralen (en jij ook)!

✔️ Genieten van je dag, zonder je zorgen te maken over jeukende oksels, benen of bikinilijn. Binnenkort voel jij je weer zelfverzekerd en kun je ein-de-lijk echt ontspannen.

✔️ De haat-liefde verhouding met je scheermes herstellen en van ontharen weer een prettige ervaring maken: zonder prikken, branden of helse jeuk!

✔️ Elke dag een prachtig glanzende, fris onthaarde, huid showen. Op het strand, in de slaapkamer, de sportschool of onder je favoriete jurk!

Probeer dan nu de YIONN 3-staps Premium Routine uit.

Ontwikkeld door voormalig verpleegkundige Wendy Kers

Ik ben Wendy, de oprichter van YIONN. Ik weet als geen ander hoe het is om met scheerongemakken door het leven te gaan.

Nadat ik wanhopig veel geld aan alle mogelijke manieren en middeltjes tegen rode scheerbultjes en ingegroeide haren had uitgegeven was ik het spuugzat.

Ik besloot zelf een oplossing voor mijn scheerirritaties te vinden die wel werkte en dat is gelukt!

Ik ontwikkelde een zachte scrub, verkoelende aftershave lotion en  verzorgende aftercare lotion op basis van natuurlijk ingrediënten die door aan te brengen op het probleemgebied de huid na het ontharen gemakkelijk en snel tot rust brengen, rode bultjes voorkomen en de haren stopt van ingroeien. En kon eindelijk afscheid nemen van mijn onzekerheid en ongemakken.

Halleluja.

Toen bleek dat deze drie stappen niet alleen voor mij, maar ook voor vele andere vrouwen werkte, ben ik met YIONN begonnen. Deze producten, de succesvolle YIONN 3-staps Premium Routine, mogen niet ontbreken in jouw badkamer wanneer je wil ontharen zonder irritaties!

Kjarr, één zachte scrub en peeling in een met Aloë vera en zonnebloem, die je wekelijks gebruikt en je huid voorbereidt op het scheren.

Náinn, een aftershave balsem met o.a. kamille, die je na afloop van iedere scheerbeurt aanbrengt en direct je huid kalmeert.

Raka, een verzorgende aftercare lotion op basis van rozenwater en kamferolie die je de eerste drie weken dagelijks – en daarna naar wens – gebruikt.

140.000 vrouwen gingen je al voor

Inmiddels wordt mijn YIONN 3-staps Premium Routine door duizenden vrouwen in Nederland, België, Oostenrijk en Duitsland gebruikt. En met succes! De positieve reviews bewijzen het. Zo heb ik meer dan 4.500 uitstekende beoordelingen (4.7 van de 5 ⭐) ontvangen. Ge-wel-dig!

Vooral met zonnig weer. Dan dacht ik dat iedereen mij nakeek als ik weer diverse ingegroeide haren op mijn benen had. Schaamde mij kapot. Nu zo blij met mijn mooie gladde, zachte benen dankzij Yionn Raka behandeling.

-Anna

Ik vond het vervelend dat ik niet zo vaak kon scheren waardoor ik net altijd gladde benen had en geen nette bikinilijn, waardoor ik me wat onverzorgd voelde. Dankzij yionn kan ik nu 2 a 3 keer per week scheren zonder irritatie!

– Tessa

Na 2 weken merkte ik al verschil, ik kreeg al veel minder last van scheerirritaties en durfde weer mijn bikini in en het strand op zonder dat ik mijzelf druk hoefde te maken over de rode bultjes die ik hiervoor had. Dus ik ben heel erg tevreden over het product en ik zou het dan ook iedereen aanraden!

– JOY

Eerst was ik een beetje sceptisch over Yionn, maar na veel reviews te hebben gelezen heb ik het toch maar besteld: de Raka. Voor min onderbenen, want die zagen er écht niet it! Rode bultjes door het scheren, jeuk en door het krabben kleine wondjes… een en al drama dus. Ik gebruik Raka op dit moment zo’n 5 weken en ik kan niet anders zeggen dat het echt werkt. Ook was de levering super snel, had het pakketje na bestellen de volgende werkdag binnen. Zeer tevreden!

-Patricia

Ik gun het je zo om, net als ik, weer zorgeloos te kunnen ontharen en geen last meer te hebben van ingegroeide haartjes, jeuk en rode bultjes. Het is ook ECHT voor jou mogelijk ❤️

En daarom, krijg je alleen vandaag deze producten, met een totale waarde van €75,85 met een heel speciale introductiekorting van 25%

Bespaar vandaag €18,96 EN €4,95 verzendkosten!

YIONN 3-staps Premium Routine direct bestellen

Raka aftercare lotion*, Náinn aftershave balsem en Kjarr scrub en peeling om in drie stappen probleemloos te kunnen scheren – voldoende voor 3-4 maanden

Jij kiest voor YIONN, omdat:

✔️ Je snel verlost bent van rode bultjes, ingegroeide haartjes en jeuk!
✔️ Het geschikt is voor alle huidtype en huidskleuren
✔️ Er geen onnodige toevoegingen in zitten
✔️ Je achteraf kunt betalen met Klarna
⏰ NU 25% KORTING en GRATIS bezorging!

€24.95 

Niet tevreden = geld terug
Binnen 30 dagen. Ook als het product gebruikt is.

Vaak gestelde vragen en antwoorden