YIONN Pink Deals

Vrouwen betalen meer voor exact hetzelfde product, maar dan in een andere kleur (Pink Tax). Belachelijk! Daarom heeft YIONN de Pink Deals: extra veel voordeel voor vrouwen!

VANDAAG: Náinn aftershave balsem 2e tube halve prijs!

€43.35 i.p.v. €57,80

Náinn is een verzorgende aftershave balsem die na het ontharen je huid kalmeert en roodheid en een branderig gevoel vermindert.

De aftershave balsem is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die hun geïrriteerde huid na het ontharen direct willen kalmeren en de huidweerstand willen versterken.

De zachte formule van de Náinn aftershave balsem is verrijkt met een mix van natuurlijke ingrediënten.

Vitamine E versterkt de huidweerstand, muntolie brengt de huid tot rust en werkt ontstekingsremmend. Kamille vermindert roodheid en een branderig gevoel.

Ook bevat de balsem aloë vera wat de genezing van kleine wondjes bevordert en de huid kalmeert en verkoelt.

Met Náinn van YIONN voelt je onthaarde huid direct na het ontharen weerbaar, glad en intensief gevoed aan. Zo kun jij – zonder angst voor roodheid en irritatie – direct genieten van een zachte, onthaarde huid.

Pinktax?

Je hebt er wellicht nooit bij stilgestaan, maar het is echt waar. Vrouwen betalen meer voor hetzelfde product (in een andere verpakking of kleur). Denk maar eens aan de scheermesjes die je koopt bij de drogist. Voor exact hetzelfde mesje met een roze in plaats van donkerblauwe kleur betaal je meer. JA ECHT!!

Absoluut belachelijk natuurlijk! Daarom geeft YIONN met haar pink deals extra veel voordeel weg.