YIONN Pink Deals

Vrouwen betalen meer voor exact hetzelfde product, maar dan in een andere kleur (Pink Tax). Belachelijk! Daarom heeft YIONN de Pink Deals: extra veel voordeel voor vrouwen!

VANDAAG:
GRATIS tube scheercrème
bij 2 flacons YIONN Raka!

€49,90 i.p.v. €63,85

Raka is een krachtige behandellotion die je binnen 3 weken verlost van rode bultjes, pijnlijke ingegroeide haartjes en jeuk na het ontharen.

De Raka behandellotion heeft een basis van rozenwater. Een krachtig ingrediënt dat de huid direct kalmeert.

Dankzij de toevoeging van kamferolie, een natuurlijk extract van de kamferboom, voorkomt de lotion huidirritatie na het ontharen.

De licht peelende werking heeft de lotion te danken aan wilgenbast extract: een natuurlijk BHA zuur van de boomschors van de wilg. Wilgenbast extract dringt diep door in de poriën van je huid en zorgt daar voor een diepe reiniging en het verwijderen van dode huidcellen.

Deze effectieve reiniging voorkomt rode bultjes en ingegroeide haartjes.

Met Raka van YIONN kun je binnen no-time weer zelfverzekerd en zonder irritatie een mouwloze top dragen, je blote benen showen en vol zelfvertrouwen in bikini of badpak verschijnen.

Toepassing:

De Raka behandellotion* breng je in de eerste drie weken dagelijks dun aan op het probleemgebied – daarna aanbrengen naar behoefte. Bijv. 1-2 keer per week.

Gebruik een (herbruikbaar) wattenschijfje om de lotion aan te brengen.

niet afspoelen.

laat de lotion even intrekken voor je deodorant of bodycream aanbrengt.

* Bevat een geringe hoeveelheid aspirine. Wordt afgeraden bij zwangerschap, borstvoeding of allergie. Bekijk onze Prenatal Set

Pinktax?

Je hebt er wellicht nooit bij stilgestaan, maar het is echt waar. Vrouwen betalen meer voor hetzelfde product (in een andere verpakking of kleur). Denk maar eens aan de scheermesjes die je koopt bij de drogist. Voor exact hetzelfde mesje met een roze in plaats van donkerblauwe kleur betaal je meer. JA ECHT!!

Absoluut belachelijk natuurlijk! Daarom geeft YIONN met haar pink deals extra veel voordeel weg.