YIONN Pink Deals

Vrouwen betalen meer voor exact hetzelfde product, maar dan in een andere kleur (Pink Tax). Belachelijk! Daarom heeft YIONN de Pink Deals: extra veel voordeel voor vrouwen!

VANDAAG:
Kjarr scrub&peel
2+1 GRATIS

€43,90 i.p.v. €65,85

De Kjarr natuurlijke scrub & peel reinigt de huid diep, verwijdert hardnekkig ingegroeide haartjes en laat een doffe huid weer glanzen.

De romige structuur heeft een basis van sheaboter en is verrijkt met een mix van biologische ingrediënten zoals zonnebloemextract en abrikozenpitolie.

Het zonnebloemextract in Kjarr vermindert kleine huidontstekingen die ontstaan na het ontharen. De toegevoegde abrikozenpitolie verzorgt een droge, schilferige en ruwe huid en de fijngemalen abrikozenpitjes zorgen voor een milde peeling.

Dankzij de toevoeging van zwarte aalbes extract zorgt de scrub er tevens voor dat de natuurlijke huidbarrière op peil wordt gehouden.

Met Kjarr van YIONN voelt je huid zijdezacht, diep gereinigd en intensief gevoed aan.

Toepassing:

De Kjarr natuurlijke scrub & peel breng je 1-3 keer per week aan op een warme, vochtige huid. Bijvoorbeeld onder de douche.
Masseer Kjarr met ronddraaiende bewegingen zachtjes in de huid en laat het vervolgens even intrekken.
Na het intrekken masseer je Kjarr nogmaals in en spoel je het tenslotte af onder warm, stromend water.

Pinktax?

Je hebt er wellicht nooit bij stilgestaan, maar het is echt waar. Vrouwen betalen meer voor hetzelfde product (in een andere verpakking of kleur). Denk maar eens aan de scheermesjes die je koopt bij de drogist. Voor exact hetzelfde mesje met een roze in plaats van donkerblauwe kleur betaal je meer. JA ECHT!!

Absoluut belachelijk natuurlijk! Daarom geeft YIONN met haar pink deals extra veel voordeel weg.