YIONN Pink Deals

Vrouwen betalen meer voor exact hetzelfde product, maar dan in een andere kleur (Pink Tax). Belachelijk! Daarom heeft YIONN de Pink Deals: extra veel voordeel voor vrouwen!

VANDAAG:
Herstellende Body Cream
met 25% Korting

€18,71 i.p.v. €24,95

Een bodycream gebruik je om je huid te voeden, hydrateren en heerlijk zacht aan te laten voelen. Maar hoe maak je in het enorme aanbod de beste keuze voor jouw droge gevoelige huid?

Naast je budget let je waarschijnlijk ook op uitstraling, verpakking en geur.

Maar vergeet de ingrediënten niet! 

Veel body creams hebben als hoofdbestanddeel water.

Water heeft als voordeel dat het snel wordt opgenomen door de huid, maar verder heeft het weinig toegevoegd waarde.

De YIONN body Creams hebben een basis van castor olie, ook wel wonderolie genoemd.

Wonderolie bestaat grotendeels (ongeveer 90%) uit ricinolzuur. Dit is een onverzadigd omega-9-vetzuur die helpt bij onzuiverheden en het verzachten van de huid.

Daarnaast bevat de olie veel omega 3 en 6 vetzuren, die een essentiële rol spelen spelen bij het hydrateren en soepel houden van de huid, en Vitamine E. Deze vitamine houd je huid jong.

Verder vind je nog avocado- en kukuinoot olie in onze body creams.

Wat je niet vindt in de body creams van YIONN? Parfum! De 2 varianten roos en mandarijn danken hun subtiele geur aan de toegevoegde etherische olie.  Een perfect puur en helder alternatief om body cream van een heerlijke geur te voorzien, en tegelijk je huid te voeden zonder te irriteren.  De YIONN Body Cream is ook in een geurloze variant verkrijgbaar.

Kies voor een parfumvrije YIONN body cream op basis van wonderolie en kukui olie, en geniet van een intensief gehydrateerde zijdezachte huid.

Toepassing:

De herstellende body cream breng je dagelijks, bij voorkeur na een bad of douchebeurt, aan op een droge huid.
Het is belangrijk om de body cream goed in te masseren.
De creams bevatten castorolie en dit geeft een andere smeerbeleving dan je gewend bent van een body cream op waterbasis.
Door de body cream goed in te masseren wordt de olie goed opgenomen in je huid en kun je daarna genieten van een intensief gevoede, stralende huid.

Pinktax?

Je hebt er wellicht nooit bij stilgestaan, maar het is echt waar. Vrouwen betalen meer voor hetzelfde product (in een andere verpakking of kleur). Denk maar eens aan de scheermesjes die je koopt bij de drogist. Voor exact hetzelfde mesje met een roze in plaats van donkerblauwe kleur betaal je meer. JA ECHT!!

Absoluut belachelijk natuurlijk! Daarom geeft YIONN met haar pink deals extra veel voordeel weg.