YIONN’s Binnen 30 Dagen Jeuk En Bultjes Vrij Of Anders Direct – En Zonder Gezeur – Je Geld Terug Garantie!

Ik durf op mijn YlONN producten een 100% geld terug garantie te geven…maar het gaat verder….

Ik beloof je dat je net als ik:

✅ Verlost bent van jeuk, rode bultjes en ingegroeide haartjes na ontharen.

✅ Weer zeker kunt zijn rondom ontharen.

✅ Zonder pijn door irritatie kunt ontharen.

✅ Binnen twee weken weer zelfverzekerd een bikini, mooie jurk of mouwloos topje aantrekt.

Zonder rare voorwaarden

Wanneer je ( om wat voor reden dan ook ) niet tevreden bent met het resultaat of de service die ik je bied krijg je, zonder enige voorwaarden, het volledige aankoopbedrag – inclusief verzendkosten – terug.

➡️ Je hoeft niets te bewijzen.

➡️ Geen formulieren in te vullen.

➡️ Moeilijke vragen te beantwoorden.

Een simpel telefoontje of e-mailbericht, tot 30 dagen na aankoop, is genoeg.

Mijn persoonlijke belofte

Deze garantie wil ik je geven omdat ook ik in het verleden zelf veel geld heb uitgegeven aan producten die NIET werken en ik je geld niet zou willen houden als ik je niet kan helpen. Dit durf ik te doen omdat, na ruim 60.000 verkochte producten, ik vertrouwen heb in mijn oplossing en ik er op vertrouw dat jij eerlijk oordeelt over je resultaten en geen misbruik zult maken van deze garantie.

Wendy Kers